Спорт 

БАТАГОВ: «Перший гол Герреро мені більше сподобався, бо з моєї передачі»

Захисник луганської «Зорі» Арсеній Батагов прокоментував перемогу над харківським «Металістом 1925» (2:1) у матчі 22-го туру УПЛ.

– Ти лише нещодавно повернувся до розташування «Зорі» після вояжу до молодіжної збірної України. Чи зміг належним чином підготуватися до цієї зустрічі?

– У мене було три дні, щоб підлікуватися і відновитися до «Металіста 1925». Ми грали в Баку і додому добиралися майже добу.

– Ви враховували при підготовці до матчу з харківським «Металістом 1925», що у суперика тривала дев’ятиматчева серія без перемог?

– Ми на це особливо не звертали уваги. Ми просто хотіли якісно підготуватись до відповідального матчу. З тяжкої ситуації ми вийшли з честю.

– Сьогодні у центрі захисту харків’ян грав Максим Імереков. Ти з ним грав у «Зорі»…

– Так, ми рік грали разом у «Зорі». Перед початком поєдинку перекинулися з ним кількома фразами.

– Сьогодні різницю на футбольному полі зробив Едуардо Герреро. Вважаю, у вашій команді всі раді цьому?

– Нарешті йому вдалося забити. Причому перший гол мені сподобався більше. Тому що з моєї передачі. Думаю, що в моєму активі вже три асисти та два голи в нинішньому сезоні. Не хочеться зупинятися на досягнутому.

– Попереду у «Зорі» важливий матч із «Динамо». Як протистояти гранду українського футболу?

– У нас у складі багато якісних футболістів. Усі готові виявити себе.

– Що ти відчуваєш, коли бачиш «Зорю» у нижній частині турнірної таблиці?

– Після закінчення першого кола я до таблиці точно не дивився. У нас попереду ще три пропущені матчі – з «Шахтарем», «Динамо» та «Колосом». Ми намагатимемося брати очки в кожній грі.

Сейчас читают: