Спорт 

Джефф Мейвезер: «Здавалося, що у Ромеро не було плану на бій з Крузом»

Американський тренер Джефф Мейвезер прокоментував поразку Роландо Ромеро (15-2, 13 КО) від Ісаака Круза (26-2-1, 18 KO).

«Я не знаю, що він збирається робити, але найголовніше, щоб він повернувся в спортзал. Зверне увагу на цей бій і подивиться, чого він не зробив і чого навіть не намагався зробити.

Люди не приймуть тебе, якщо ти не будеш таким же, яким був завжди. Отже, немає сенсу раптово ставати скромним і хорошим у плані здатності битися з іншими людьми.

Потрібно думати, що ти кращий за будь-кого, з ким б’єшся. Тож, я думаю, він повинен зберігати те ж саме ставлення, яке принесло йому титул чемпіона світу.

Просто здавалося, що у нього не було плану. Я впевнений, що він був, але думаю, що Пітбуль зіпсував цей план, коли вийшов на ринг. Він, напевно, важчий суперник, ніж Роллі думав. Він задав темп і дотримувався його.

Роллі ще досить молодий, щоб повернутися після цієї поразки. Ймовірно, йому просто потрібно здобути хорошу перемогу, а потім ризикнути проти іншого хлопця, який займає високе місце в рейтингу, і подивитися, до чого це приведе», – сказав Мейвезер.

Сейчас читают: