Спорт 

Григорій Козловський привітав “Рух” U-13 з перемогою у турнірі Number One Cup

Вихованці Академії “Руху” U-13 (гравці 2011 року народження) перемогли у престижному міжнародному турнірі Number One Cup, який проходив у польському Вроцлаві. Турнір має неофіційний статус Ліги чемпіонів для дітей цього віку.

Засновник футбольної академії, відомий львівський меценат та волонтер Григорій Козловський оцінив високий рівень гравців та чудову підготовку до змагань: “Наша команда “Рух” U-13 продемонструвала топ-рівень та перемогла в турнірі! Вітаю та дякую тренерському штабу та гравцям “Руху” U -13!Ви гідно представили нашу Академію на міжнародному рівні!”.

Вихованці Академії у перший день турніру перемогли чеську “Младу Болеслав” з рахунком 2:0 завдяки голам Кочури та Кушніра. Львів’яни перемогли польську “Лехію” – голами відзначилися Кочура та Грицюк. Вихованці Академії розгромили польське “Добре М’ясто” з рахунком 5:0, голи забивали Грицюк, Ксенджик та Гуль, Горін оформив дубль.

У другий день змагань “Рух” поступився литовській “Балтиці” – 0:1. Після цього “жовто-чорні” завдяки голам Кочури та Горіна перемогли англійський “Лутон” з рахунком 2:1.

Підопічні старшого тренера “Руху” U-13 Олега Легана виграли свою групу, здобувши 4 перемоги у 5 матчах з різницею голів 11-2. Найкращим бомбардиром команди на груповому етапі стали Шаїн Кочура та Горін, які забили по 3 голи. А голкіпера “Руху” Северина Савчина було визнано найкращим гравцем турніру.

“Рух” у чвертьфіналі зустрівся із “Порту”. Гра в основний час закінчилася нічиєю 0:0, а у серії пенальті львів’яни здолали португальців – 3:2.

У півфіналі “жовто-чорні” зіграли з італійською “Пармою”. “Рух” відкрив рахунок у матчі, відзначився Кочура, але італійці змогли вирвати нічию в основний час. У серії пенальті львів’яни виявилися точнішими за суперників – 3:2.

У фіналі на “Рух” чекав “Спортінг”. Основний час гри закінчився з рахунком 0:0. У серії пенальті “рухівці” були точнішими – 3:2 та перемога вихованців Академії “Руху” на Number One Cup.

“Наші вихованці – це наше майбутнє! І саме в такі моменти розумієш, що ми рухаємося правильним шляхом!” – зазначив засновник Академії Григорій Петрович Козловський .

Футбольна Академія “Рух”, яка виховує юних чемпіонів, створена відомим львівським бізнесменом та меценатом Григорієм Козловським на сьогоднішній день є однією з найкращих в Україні. Тут 24/7 працює необхідна інфраструктура для пошуку та підтримки футболістів, та їх подальшої підготовки та всебічного розвитку. Інфраструктура постійно розвивається та вдосконалюється, зазначив почесний президент ФК “Рух”.

Сейчас читают: