Спорт 

“Мене іноді порівнюють з ним”: зірка Динамо зробив прогноз на мегафайт Усік – Ф’юрі

У лютому наступного року в історичному бою за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі українець Олександр Усик воює з британцем Тайсоном Ф’юрі . 

Майбутній поєдинок прокоментував голкіпер київського “Динамо” та збірної України Георгій Бущан. Футболіст вважає, що більше шансів на перемогу у цій битві у Олександра Усика. 

“Це буде крутий поєдинок, бажаю Олександру успіху, щоб менше синців було в нього. Тайсон Ф’юрі мені теж подобався якийсь час. Мене іноді порівнюють з ним, коли я боксую. Трохи неспокійно, Тайсон великий, але я впевнений, Олександр доведе, що він – абсолютний чемпіон”, – наводить слова Бущана  Трибуна . 

Нагадаємо, поєдинок Усік – Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Саудівській Аравії. Переможець цього бою стане першим в історії абсолютним чемпіоном у суперважкій вазі, який матиме чотири основні чемпіонські пояси.

Крім того, переможець бою Усік – Ф’юрі стане першим у 21 столітті абсолютним чемпіоном світу в королівському дивізіоні. Востаннє титул “абсолюту” у хевівейті вигравав Леннокс Льюїс у 2000 році. 

Сейчас читают: