Політика 

Підозрюваний у держзраді нардеп Дубинський заявив про побиття в СІЗО: викликали “швидку”

Народний депутат України Олександр Дубинський заявив про завдання йому тілесних ушкоджень у Київському СІЗО.

Про це сказано на сторінці Дубинського у Facebook. При цьому наголошується, що тимчасово право публікації у своїх соціальних мережах народний депутат передав своїм адвокатам.

“Невідомі особи побили народного депутата, про що він заявив своїм адвокатам, а також адміністрації СІЗО. Було викликано швидку допомогу, яка констатувала множинні гематоми, а також підозру на перелом ребра”, – сказано в повідомленні.

Дубинський вимагає приїзду начальника Київського слідчого ізолятора, а також негайної реакції міністра юстиції Малюськи, генерального прокурора Костіна, голови Національної поліції Клименка.

“Існує реальна небезпека здоров’ю та загроза життю народного депутата України.

Очевидно, що хтось прямо зацікавлений у фізичному усуненні Дубинського за умов його перебування у Київському СІЗО”, – йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що адвокати вимагають ухвалення негайного рішення про переведення Дубинського до слідчого ізолятора СБУ для того, щоб забезпечити збереження його життя.

Справа Дубинського

13 листопада до Служби безпеки та ГБР зазначили, що зібрали докази державної зради з боку народного депутата України Олександра Дубинського, який здійснював інформаційно-підривну діяльність на користь РФ.

За матеріалами слідства він мав позивний “Буратіно” і нібито входив до складу злочинної організації, яку сформувало Головне управління Генштабу Збройних сил РФ.

Дубинському повідомлено про підозру за двома статтями Кримінального кодексу: ч. 1 ст. 111; ч. 1 ст. 255 (“державна зрада”; “створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній”).

Сейчас читают: